Afbeelding
Foto: aangeleverd

Eerste prijswinnaars ‘Winkel & Win Weken’ bekend

Nieuws 1.508 keer gelezen

BERGAMBACHT • Ondanks dat de Winkel & Win Weken in de Krimpenerwaard nog maar pas zijn begonnen, zijn er al nu al tal van gelukkige prijswinnaars bekend. In Bergambacht heeft wethouder Leo Barth zaterdag de prijzen aan de winnaars van de eerste trekking overhandigd. 

Voor de Winkel & Win weken heeft elke deelnemende kern in de Krimpenerwaard haar eigen prijzenpot samengesteld, variërend van individuele winkelprijzen tot gezamenlijke kernprijzen. Op de website van ‘In de Krimpenerwaard’ staan alle deelnemende winkels aangegeven.

De actie loopt tot 29 december, met nog twee trekkingen in het vooruitzicht. Daarnaast wordt in januari afgesloten met een extra trekking, waarbij alle ingeleverde loten meedingen naar een prijzenpot van bijna tweeduizend euro aan Krimpenerwaard Cadeaubonnen.

Barth: “Het blijft belangrijk om lokaal kopen te promoten, de middenstand draagt immers in belangrijke mate bij aan de leefbaarheid van de kernen.” Teus Hoogerwaard van de Stichting Promotie Krimpenerwaard voegt hieraan toe: “Dergelijke initiatieven bevorderen niet alleen de levendigheid in de Krimpenerwaard, maar stimuleren ook de samenwerking tussen diverse winkeliersverenigingen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Download onze app