Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Nicolet Dukker nieuwe directeur Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard

Nieuws 539 keer gelezen

REGIO • Nicolet Dukker is benoemd tot de nieuwe secretaris-directeur van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard. Het algemeen bestuur heeft dat deze week besloten. Dukker begint op 1 februari 2024.

Nicolet Dukker: “Ik kijk er naar uit om te gaan werken bij het hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard. Een hoogheemraadschap waar alle uitdagingen op het gebied van waterbeheer samen komen. Ook een hoogheemraadschap met een lange, rijke geschiedenis en tegelijkertijd heel actueel en elke dag weer relevant. Ik vind het bijzonder om te gaan werken voor zo’n divers gebied met zowel het diepste punt van Nederland als een deel van een wereldstad”. 

Dijkgraaf Toon van der Klugt: “Met Nicolet krijgt ons waterschap een betrokken directeur met hart en ervaring voor de publieke zaak en de uitvoering van publieke taken. Ook heeft zij een ruime bestuurlijke ervaring. Ik verheug me daarom op onze samenwerking.”

Rol
De secretaris-directeur geeft leiding aan de ambtelijke organisatie en is secretaris van het dagelijks en algemeen bestuur. Ook is de secretaris-directeur WOR-bestuurder, volgens de Wet op de Ondernemingsraden. De secretaris-directeur is de schakel tussen de medewerkers en het bestuur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Download onze app