Afbeelding
Foto: Jong VGZ

Laatste keer prikken tegen corona in Schoonhoven

Nieuws 683 keer gelezen

SCHOONHOVEN • In Schoonhoven kan er op donderdag 30 november tussen 9.00 en 13.00 uur voor de laatste keer een coronaprik worden gehaald. Daarna sluit Hecht GGD Hollands Midden de deuren van de tijdelijke pop-up priklocatie in De Ark aan de Groene Singel 10. 

Ruim 1000 mensen haalden op de drie eerdere openingsdagen al hun coronaprik op de tijdelijke priklocatie in Schoonhoven. 

Voor het prikken in Schoonhoven kan geen afspraak worden gemaakt. Daardoor kan het op momenten druk zijn en dient rekening te worden gehouden met enige wachttijd. Op de dichtstbijzijnde grote corona vaccinatielocatie in Gouda, is over het algemeen geen wachtrij. Voor een coronaprik daar is geen afspraak nodig, maar wel mogelijk via www.planjeprik.nl of 0800-7070. 

Mensen van 60 jaar en ouder, volwassenen tot 59 jaar die een uitnodiging krijgen voor de griepprik en zorgmedewerkers met direct patiëntencontact, mogen de coronaprik halen. Voor hen eindigt deze vaccinatieronde landelijk op vrijdag 22 december. Na deze datum kunnen mensen uit deze groepen geen coronaprik meer krijgen. Zwangeren en mensen met een verwijzing van een medisch specialist, kunnen de coronaprik ook krijgen. Net als mensen die een gezinslid hebben met een kwetsbare gezondheid. Voor deze groepen blijft de coronaprik wel beschikbaar na 22 december.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Download onze app