• De Polderband.
• De Polderband. Foto: aangeleverd

De Polderband sluit jubileumtour af

Nieuws 819 keer gelezen

REGIO • De Polderband sluit zijn jubileumtour af op zondagmiddag 26 november in café Postiljon, Noordplein 101 in Rotterdam. De pop- en rockgroep uit de Krimpenerwaard geeft een gratis concert vanaf 16.00 uur.                        

In het dertigjarig bestaan van de band is de groep geregeld te gast geweest in het Oude Noorden. “Het leek voor zowel het café als voor ons de leukste plek om ons jubileumjaar af te sluiten”, zegt bandleider/gitarist Frans Blind. “We hebben altijd ontzettend graag gespeeld in deze gezellige, drukbezochte zaak. We maken er daar altijd een feest van.”

De Polderband, opgericht door vijf vrienden met roots in oude bekende Krimpense bands uit de jaren zeventig (zoals The Frog en Fragile) bestaat verder uit drummer Hans Siefert, bassist Boetje Sengkerij, gitarist René de Beuk en Pieter Harcksen op gitaarsynthesizer. 

Het vijftal speelt covers uit de pop- en rockhistorie van de laatste decennia van de vorige eeuw. Vaak worden de nummers op een verrassende manier bewerkt. Er wordt meerstemmig bij gezongen.

De datum voor het traditionele nieuwjaarsconcert staat ook al vast: zondag 7 januari 2024. Dan speelt De Polderband in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden