Afbeelding

Rust weergekeerd na ‘cluedo-personeelsdag’ Schoonhovens College

Nieuws 4.471 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Wie was die blonde vrouw die donderdagavond ruzie maakte bij Rivero? Wat wilden die louche personen die bonje kwamen maken op het Schoonhovens College? Wat speelde zich precies af bij het toneelstuk dat in het Arto Theater gespeeld werd? 

Deze vragen en meer moesten de personeelsleden van het Schoonhovens College  vrijdag beantwoorden tijdens de personeelsdag die georganiseerd was door een theatergezelschap. Er was immers een ‘moord’ gepleegd op conciërge Randy en 17 teams moesten de recherche helpen bij het reconstrueren van het verhaal en het ontmaskeren van de dader. 

Aanwijzingen
Die zoektocht leidde de teams naar veel plekken in en rondom Schoonhoven, zoals de Stadscamping, het Arto Theater, restaurant Rivero en het Zilvermuseum. Soms zagen de ijverige medewerkers ook aanwijzingen in zaken die dat niet waren en stelden ze massaal vragen aan personen en bij bedrijven die niets met het spel te maken hadden.

Gelukkig was de politie op de hoogte om eventuele verontruste burgers gerust te stellen.

Bowlen
Rector Sandra Niemeijer spreekt van een geslaagde personeelsdag, maar biedt op sociale media ook excuses aan voor de onrust die ontstaan is in Schoonhoven.

Ze voegt er wel aan toe: “Ik heb Schoonhovenaren leren kennen als mensen die een goede grap wel kunnen waarderen, dus ik vertrouw erop dat de rust inmiddels is weergekeerd en dat iedereen er wel om kan lachen. Volgend jaar zullen we gewoon weer gaan bowlen.” 

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app