Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Reanimatie-herhalingsles voor burgerhulpverleners (en overige belangstellenden)

Nieuws 1.562 keer gelezen

STOLWIJK • EHBO-vereniging Stolwijk verzorgt zaterdagochtend 7 oktober haar jaarlijkse reanimatie-herhalingsles. 

De bijeenkomst is voor iedereen die al kan reanimeren. De herhalingsles duurt 1,5 uur en deze ochtend starten twee groepen: de eerste om 8.30 uur en de volgende groep om 10.15 uur. 

Tijdens de les wordt dieper ingegaan op samenwerken tijdens een inzet en het verwijderen van kleding. Ook worden verschillende soorten AED’s gebruikt en leren deelnemers wat te doen als ze ter plaatse zijn. 

Subsidie
Dankzij subsidie van de gemeente Krimpenerwaard biedt EHBO-vereniging Stolwijk in 2023 gratis reanimatie-herhalingslessen aan voor burgerhulpverleners in de gemeente. Dit geldt voor alle burgerhulpverleners die op 1 januari 2023 ingeschreven stonden bij het landelijk oproepsysteem HartslagNu.

Ook degenen die geen burgerhulpverlener zijn, kunnen de reanimatie-herhalingsles volgen. Voor hen kost deze les 25 euro (veel ziektekostenverzekeraars en werkgevers vergoeden deze kosten deels of geheel).

Aanmelden
Op de website van EHBO-vereniging Stolwijk staat meer informatie over de tijden en voorwaarden. Ook kunnen belangstellenden zich hier opgeven voor de reanimatie-herhalingsles. 

Aanmelden kan ook door te mailen naar hartslagnu@ehbo-stolwijk.nl of te bellen naar Marjolein Kamer, via 0182-341080.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app