Afbeelding
Foto: Janet de Graas
foto’s

Theater Concordia viert jubileum met geslaagde parade

Nieuws Fotoseries 1.331 keer gelezen

HAASTRECHT • Theater Concordia en Grand Café Concordia bestaan 12,5 jaar en dat heeft Haastrecht geweten.

De zaal en het grand café ondergingen een ware metamorfose: nieuw meubilair, nieuwe gordijnen, ledverlichting en de vloeren zijn opgeknapt. Om dit te vieren was er van alles uit de kast getrokken om er zaterdag een mooie avond van te maken.

Vrijwilligers
Voorzitter Jan Hogendoorn verwelkomde de gasten en zette de vrijwilligers in het zonnetje met een bijzonder cadeautje: een pin met het logo van Theater Concordia. Vrijwilliger van het eerste uur Hans Nonner kreeg de eerste pin uitgereikt door wethouder Wisja Pannekoek.

Als eerste betrad Silvester Zwaneveld het podium om het publiek te vermaken met een speciaal voor deze gelegenheid gemaakte show. Niet helemaal toevallig, want 12,5 jaar geleden stond hij ook al op de planken in dit theater.

Francis van Broekhuizen
Daarna was het de beurt aan Francis van Broekhuizen, die met haar stem en humor de meeste mensen wist te raken. Op haar vraag of er bezoekers waren die het gebodene niet zo konden waarderen ging er een vinger de lucht in. Francis ging met deze meneer in gesprek en daalde af naar de zaal om hem daarna persoonlijk toe te zingen.

In de pauze was het genieten van Swing Twice en vervolgens kreeg iedereen een bingokaart voor de ‘Voute Bingo’ met Rob en Claudia. Als laatste de band Strangelove. Deze muzikanten zaten bij elkaar op school, het Antonius College, met als zanger Thijs Jordaan, die bekend is van zijn deelname aan De Stem van de Waard.

Na afloop van de indrukwekkende avond was het nagenieten in het Grand Café met wederom Swing Twice en gastoptredens van twee deelnemers van De Stem van de Waard, Stefanie en Brian.

Janet de Graas

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

• De grutto.
Dinsdag 12 maart: startavond weidevogelseizoen met 'Grutto-Astrid' Nieuws 17 uur geleden
• Groepsfoto met Paul van Schaik als stralend middelpunt.
Gouden KNVB-speld en erelidmaatschap voor Paul van Schaik Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Amnesty-werkgroep Krimpenerwaard deelt bloemen uit rond Vrouwendag Nieuws 20 uur geleden

Download onze app