Afbeelding

‘De Boer Op’: culturele fietstocht in de polder

Nieuws 1.126 keer gelezen

HAASTRECHT/STOLWIJK/VLIST • In de Krimpenerwaard vindt zaterdag 10 juni de jaarlijkse culturele fietstocht ‘De Boer Op’ plaats. Plaatselijke verenigingen uit Haastrecht, Stolwijk en Vlist verzorgen op vijf verschillende locaties optredens.

De fietstheatertocht begint om 12.00 uur op elke locatie en duurt ongeveer een half uur per optreden. Bezoekers hebben ruim de tijd om per fiets naar de volgende locatie te gaan, waar om 13.00 uur het volgende optreden plaatsvindt. Gedurende de middag zijn er ook optredens gepland om 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur, zodat bezoekers de kans krijgen om alle optredens mee te maken.

De dorpen Vlist, Stolwijk en Haastrecht vormen het decor van deze culturele fietstocht. De locaties van de optredens zijn: Schoonouwenseweg 16 en Hennepakkers in Stolwijk, en West-Vlisterdijk 12, Oost-Vlisterdijk 11 en Oost-Vlisterdijk 43 in Vlist. Starten kan op elk van deze locaties.

Toneelvereniging Artoha uit Haastrecht, De Vlister Zangers, Toneelvereniging de Schijnwerper uit Haastrecht, Muziekvereniging Concordia uit Haastrecht, Harmonie uit Stolwijk en Rederijkerskamer Excelsior uit Stolwijk zijn de verenigingen die hun talenten tonen tijdens dit evenement. Met een gevarieerd programma is er voor ieder wat wils.

De entree voor alle vijf de voorstellingen is 6 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden