Amazing Stroopwafels
Amazing Stroopwafels Foto: Theater De Tuyter

Amazing Stroopwafels

zaterdag 1 april 2023 20:00

20:00 Krimpen a/d IJssel, Theater De Tuyter, Nachtegaalstraat 8.

The Amazing Stroopwafels bestaan uit Wim Kerkhof (contrabas, toetsen en zang), Rien de Bruin (gitaar, accordeon en zang) en Arie van der Graaf (elektrische gitaar). Zij spelen overal: op straten en op pleinen, maar ook in cafés, dierentuinen, sauna’s, blusboten, theaters, hengelsport- en aquariumverenigingen. Ja, zelfs bij mensen thuis – en vaak ook. Zij mijden menselijke oceanen, zoals megadisco’s of popfestivals. Het directe contact met het publiek staat voorop. Deze voorstelling is te bezoeken in combinatie met een belbusarrangement. Kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar in De Tuyter of te bestellen via www.uitagendakrimpen.nl.