Afbeelding

Zangkoor Cheerio viert twintigjarig jubileum

Algemeen 770 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Zangkoor Cheerio uit Schoonhoven stond afgelopen week feestelijk stil bij het 20-jarig jubileum. Onder het genot van een drankje en Chinees buffet beleefden de leden een gezellige avond. 

Het was tevens een uitgelezen moment om de trouwe leden Ton van Zwol, Hanneke van Maarschalkerweerd en Henk van Buren een speldje en bloemen te overhandigen vanwege hun 12,5-jarig jubileum. Vermeldenswaard is ook het Jubileumlied, dat door enkele leden werd geschreven op de melodie van ‘Laat maar lekker gaan’.

Repertoire
Zangkoor Cheerio Schoonhoven is een Nederlandstalig gemengd koor, dat werd opgericht in juli 2002. Het gezelschap bestaat uit ruim vijftig enthousiaste vrouwen en mannen, die iedere veertien dagen uit volle borst oefenen en graag willen optreden. Daarbij worden ze begeleid door drie accordeonisten en een gitarist. Het repertoire bestaat uit Nederlandstalige liedjes van vroeger en nu, waaronder een aantal zeemansliedjes.

Cheerio treedt op voor (zorg)instellingen, ouderenbonden, verenigingen en op bruiloften, verjaardagen, braderieën en korenfestivals. De nadruk ligt daarbij op het creëren van een gezellige sfeer met muziek voor ieder wat wils. Nieuwe leden zijn altijd welkom. 

• De jubilarissen in het zonnetje.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie