• Burgemeester Roel Cazemier.
• Burgemeester Roel Cazemier.

KrimpenerwaardeRING voor afscheid nemende burgemeester Roel Cazemier

Algemeen 452 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Vanwege de coronamaatregelingen heeft de gemeenteraad digitaal afscheid genomen van burgemeester Roel Cazemier. De fractievoorzitters spraken de vertrekkende burgemeester online toe.

In april 2022 zou de ambtsperiode van burgemeester Cazemier officieel aflopen. Om nog voor de aanstaande raadsverkiezingen en het aantreden van een nieuw college een kroonbenoemde opvolger in Krimpenerwaard de gelegenheid te geven zich enigszins in te werken, neemt de burgemeester deze maand al afscheid. 

Afgelopen week was het zover. Ton van Dorp, fractievoorzitter van de ChristenUnie Krimpenerwaard, overhandigde Roel Cazemier een KrimpenerwaardeRING als blijk van waardering voor zijn inzet voor de gemeente Krimpenerwaard de afgelopen jaren.

De ring -een symbool van waardering van de ChristenUnie Krimpenerwaard voor mensen en organisaties die zich inzetten voor de samenleving in het algemeen en voor de Krimpenerwaard in het bijzonder– is gemaakt van de Tagua (noot van een palmboom), wat ook wel bekendstaat als plantaardig ivoor.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie