• Lisanne van Erk nam maandag het eerste exemplaar van Floor! in ontvangst.
• Lisanne van Erk nam maandag het eerste exemplaar van Floor! in ontvangst. Foto: Geurt Mouthaan

Floor!: de nieuwe glossy van de regio

Algemeen 426 keer gelezen

regio • Vanaf deze week is de Krimpener- en Lopikerwaard een nieuwe glossy rijker: Floor! Een heerlijk lifestylemagazine met de mooiste verhalen uit de waard.

“De Floor is een lifestyleglossy met een regionale twist. We wonen in een mooi en bijzonder gebied en dat willen we in de Floor naar voren laten komen. Het is een magazine geworden dat lekker wegleest tijdens een kop koffie of thee”, vertellen initiatiefnemers Birgit van Wijngaarden en Marijke Verhoef van Kontakt Mediapartners.

Restyling
De uitgeverij maakte alweer bijna vijf jaar de FLORIS, een business- en lifestyleglossy die huis aan huis werd verspreid in de Krimpener- en Lopikerwaard. Tijden veranderen, trends veranderen, de markt verandert. Daarom vonden Birgit en Marijke dat het tijd was voor een grote restyling van de FLORIS.

Zusje
Ze besloten samen met het team om FLORIS een zusje te geven, de Floor. “In de Floor lees je interviews met inspirerende vrouwen, zoals in deze eerste editie Marloes van Stam uit Schoonhoven. Zij is bijna blind, maar laat zich door niets stoppen. Ze studeert nu rechten en is vastberaden om rechter te worden. Het is mooi om te zien hoe zij kijkt naar wat ze wél kan en hoe ze oplossingen zoekt voor de obstakels op haar weg”, vertelt Marijke Verhoef.

Nog zo’n doorzetter is Lisanne van Erk van restaurant Aan de Dijck in Bergambacht. Door corona heeft ze de nodige zakelijke tegenslagen, maar ze blijft lachen, ze blijft inventief, ze blijft ondernemen en ervoor gaan. In Floor vertelt ze hoe ze het afgelopen jaar heeft beleefd en hoe ze naar 2021 kijkt.

Wonen en mode
Naast deze persoonlijke portretten heeft de Floor ook aandacht voor thema’s als wonen en mode. Zo vind je in Floor een uitgebreide fotoreportage van een prachtig verbouwde monumentale boerderij in Ouderkerk aan den IJssel en een grote fotoreportage met mode van ondernemers in de Krimpenerwaard.

Uiteraard presenteren ook een groot aantal ondernemingen zich in de Floor. Zo maakt Floor een testrit bij Autobedrijf Broere, geven KlusWijs Schoonhoven en De Bodega tips voor gezellige feestdagen en vind je verhalen over Jeffrey Verhoeven Fotografie, Joris Veer Woninginrichting, Olmkeukens en vele anderen in de maar liefst 52 pagina’s tellende glossy.

Gratis af te halen
Floor is online te lezen via Issuu én kan gratis worden afgehaald op de volgende plaatsen: 

AMMERSTOL: SPAR

BENSCHOP: PLUS, De Onderlingen, 

BERGAMBACHT: PLUS, Woven with Love, Mevr. Lingerie, Slingerland, Aan de Dijck, HUBO.

GOUDERAK: COOP

HAASTRECHT: COOP

KRIMPEN AAN DE LEK: Jordens Fysio Medisch Centrum

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL: Jumbo Olm, Jumbo De Korf, AH Crimpenhof, Dirk Crimpenhof, Restaurant Ross Lovell, Koos Rook Financiële diensten, Autodrome Nederland, Autobedrijf Broere, Bella Ricci Hair, Skin & More, Verdoold Makelaars, Van Nes Optiek, Boetiek 115, Sluimer Schoenen, Inside women’s fashion, Image deux, Burgzicht Boeken & Muziek, Gemeentehuis Krimpen aan den IJssel

LEKKERKERK: COOP, AH, Sanorma, Sluyk keukens – badkamers, Ster Fietsen, Computershop Lekkerkerk

LOPIK: PLUS, gemeentehuis Lopik

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL: Aannemingsbedrijf Visser, De Weerd Wonen & Slapen

SCHOONHOVEN: AH, SPAR, PLUS, KlusWijs Extra, Vivaz, Streakers, Joris Veer Woninginrichting

STOLWIJK: PLUS, COOP, De Bodega, Olmkeukens

Marijke Verhoef

Bladmanager/redacteur special products

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie