•  Ron Norder van RonnoR Hypotheken & Verzekeringen.
• Ron Norder van RonnoR Hypotheken & Verzekeringen. Foto: Jan Timmer
zakelijk

RonnoR Hypotheken & Verzekeringen: 'Dichtbij en vertrouwd'

Algemeen 164 keer gelezen

LEKKERKERK • Kleinschalig in omvang, groots in daden. Als het om verzekeringen en hypotheken gaat, geldt RonnoR als dé partner voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Het verhaal is eigenlijk simpel: RonnoR-eigenaar Ron Norder houdt van een persoonlijke aanpak en zorgt voor maatwerkoplossingen die aansluiten bij de wensen, behoeften en (toekomstige) situaties van zijn klanten. "Noem het betrokkenheid", glimlacht hij. "Zo voel ik het althans. Ik vind het elke keer weer mooi om mensen en bedrijven aan een goed en degelijk product te helpen. Ik denk ook dat ik me met die persoonlijke aanpak onderscheid van veel andere aanbieders in de markt. Zeker wanneer mensen een beroep moeten doen op hun verzekering is het voor hen een fijne gedachte dat ik ze persoonlijk 'ontzorg'. Voor mij is dat een erezaak."

Bedrijfsleven
Ook het bedrijfsleven en zzp'ers weten RonnoR goed te vinden. Ze kunnen er terecht voor alle vormen van schadeverzekeringen, zoals: aansprakelijkheidsverzekeringen, car- en montageverzekeringen, goederenverzekeringen, eigen vervoerverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Daarnaast geldt RonnoR als specialist op het gebied van inboedel, auto-, doorlopende reis- en rechtsbijstandverzekeringen. "Ik doe als volledig onafhankelijk adviseur zaken met alle verzekeringsmaatschappijen en banken", vertelt Ron Norder. "Dat betekent dat ik de voor de klant meest gunstige polis kan samenstellen. Soms leidt dat ertoe dat bepaalde elementen uit een verzekering geschrapt kunnen worden, omdat ze voor de klant niet relevant zijn. Soms ook is aanvulling nodig om risico's te vermijden. Uiteindelijk gaat het om zo optimaal mogelijke zekerheid. Dichtbij en vertrouwd. Zo werkt RonnoR!"

RonnoR Hypotheken & Verzekeringen
Twijnstraweg 30 • Lekkerkerk
T: 0180-222244
E: info@RonnoR.nl
I: www.ronnor.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie