Afbeelding
Foto: 123rf.com

Meneer Roodenburg uit Benschop verdient een Pluim

Algemeen 280 keer gelezen

BENSCHOP • Meneer Roodenburg uit Benschop is in de prijzen gevallen door mee te doen aan de landelijke campagne "Lege batterijen? Lever ze in en WIN!" van Stibat. 

Meneer Roodenburg heeft een Pluim ontvangen, waarmee hij zelf een cadeau ter waarde van 25 euro kan uitzoeken.

Stibat verloot iedere maand honderd Pluim cadeaubonnen van 25 euro, twee reischeques van 500 euro en een reischeque van 1000 euro onder de mensen die lege batterijen inleveren. Meedoen kan door tien lege batterijen in een zakje samen met naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer in te leveren bij één van de ruim 24.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder andere supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Kijk voor meer informatie over de actie én de bekendmaking van de prijswinnaars op www.legebatterijen.nl.
Stibat zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Lege batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht.

Marijke Verhoef

Bladmanager/redacteur special products

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie