Afbeelding
Foto: Stockfoto

Motorrijder en fietser in botsing op Schuwacht Lekkerkerk

112 2.527 keer gelezen

LEKKERKERK • Aan de Schuwacht te Lekkerkerk was er zaterdagavond rond 19.30 uur een aanrijding tussen een motorrijder en fietser. 

Beide berijders raakten daarbij gewond. Ze lagen op de weg, maar waren volgens de politie aanspreekbaar. 

De traumahelikopter kwam ter plaatse om zorg te verlenen. De slachtoffers zijn vervolgens per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend. De politie doet verder onderzoek naar de aanleiding van de aanrijding.

Aan de de Benedenberg te Bergambacht was er zaterdag vroeg op de avond een aanrijding tussen een scooter en auto. De scooterrijder (17) kwam ten val, raakte een auto en belandde in de sloot. Hij werd met onbekend letsel vervoerd naar een ziekenhuis.

Twee fietsers kwamen afgelopen woensdagmiddag met elkaar in botsing op de Oost-Vlisterdijk te Vlist. Een van hen kwam daarbij hard op de grond terecht. Het slachtoffer is met letsel aan z’n hoofd en rug vervoerd naar een ziekenhuis. Diezelfde middag was er ook een aanrijding met letsel op de Opweg te Schoonhoven, waarbij een auto en een fietser betrokken waren. De fietser is met vermoedelijk beenletsel vervoerd naar een ziekenhuis. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app