Afbeelding

Administratieburo CBM: Persoonlijk en betrokken

Algemeen Zaak & Zo 629 keer gelezen

BERGAMBACHT - Binnen enkele weken viert Administratieburo CBM in Bergambacht haar koperen jubileum. Een mijlpaal waar eigenaresse Corina Boer-Markus bijzonder trots op is.

Ruim twaalf jaar geleden, op 1 mei 2004, startte zij, met veel kennis en een ruime dosis ervaring in de financiële wereld op zak, haar kantoor vanuit huis. Een kapsalon uit Utrecht was destijds haar eerste klant (en tot de dag van vandaag nog steeds een tevreden klant). Het bleek het begin van een steeds groeiende klantenkring, zowel zakelijk als particulier.

Haar zakenjubileum wil Corina vooral aangrijpen om terug te blikken op de voorbije jaren. "Ik wil heel graag 'dankjewel' zeggen aan al mijn klanten, want dankzij hen heb ik plezier in mijn werk. En dat elke dag opnieuw", aldus Corina. Ook haar gezin wil zij bedanken. "Want zeker in de drukste maanden van het jaar, januari tot en met april, steunen zij mij voor meer dan 100%."

De reden voor haar succes kan Corina wel bedenken. "Ik werk alleen en dat wil ik ook zo houden, want het persoonlijk contact met de klant staat voor mij bovenaan." Of het nu gaat om een zakelijke of particuliere klant: Corina kent ze allen persoonlijk en voelt zich soms een klein beetje familie. "Zeker bij particulieren ben ik vaak een vertrouwenspersoon met een luisterend oor. Geboortes, overlijden en echtscheidingen, alles krijg ik mee. Mensen vinden het prettig  wanneer ik bij ingrijpende gebeurtenissen de financiële zaken regel."

Dat familiegevoel gaat soms ver bij Corina. Zo noemt zij haar zakelijke klanten regelmatig 'bedrijfskinderen'. "Zeker in de opstartfase van een bedrijf is het een kwestie van opvoeden, gedegen adviseren en als het kan of moet ook weer loslaten, net als bij de opvoeding van je kinderen" aldus Corina.

De passie waarmee de Bergambachtse de afgelopen jaren heeft gewerkt, zijn een prima opmaat voor de toekomst. "Met het vertrouwen van mijn klanten ga ik vol enthousiasme op naar de 25 jaar."

Administratieburo CBM
T: 06-20744117
E: Administratieburocbm@xs4all.nl

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie