• Kees in 't Veld.  (foto: Jan Timmer)
• Kees in 't Veld. (foto: Jan Timmer)
advertentie

Eetcafé De Crimpenaar: genieten voor spectaculair lage prijs

Algemeen 616 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Een heerlijk en rijk gevuld driegangen á la carte keuzemenu voor slechts 14,95 euro? Kan dat écht? Ja het kan! Eetcafé De Crimpenaar laat u vanaf 1 september keuzerijk smullen voor een kleine én vaste prijs. De stijlvolle ambiance en de prettige bediening krijgt u er gratis bij.

Kees in't Veld is sinds een kleine drie jaar eigenaar van Eetcafé De Crimpenaar. Aan de Elckerlyc 1 in Krimpen aan den IJssel (naast ontmoetingscentrum De Tuyter) zette hij in korte tijd een prachtige, trendy en huiselijke zaak neer, die zowel qua gerechten als ambiance het gemiddelde eetcafé ver overstijgt.

Aan al die pluspunten voegt de gastvrije horecaondernemer nu een extra  'attractie' toe: het al eerder genoemde driegangenkeuzemenu voor 14.95 euro. "Veel mensen zullen reageren in de trant van: 'Voor zo'n bedrag kan het nooit veel zijn', maar dan kennen ze Eetcafé De Crimpenaar niet. Je bord ligt bij ons vol met de lekkerste gerechten, waarbij we altijd verse ingrediënten gebruiken en gebruik maken van gerenommeerde, regionale leveranciers waaronder Bakker Casteleijn, De Jong Poelier, Berkhout Noten & Kaas enzovoort. Eetcafé De Crimpenaar werkt alleen met A-producten."

Huiswijn
Bovenop het driegangen á a carte keuze menu verwent Eetcafé De Crimpenaar kinderen tot en met 8 jaar met een gratis pannenkoek of een bordje friet met mayonaise en appelmoes (één kind per volwassen gast) én een gevarieerde speelhoek. En mensen die jarig zijn en dat feest culinair willen vieren in De Crimpenaar krijgen -als ze met minimaal vier personen komen- een heerlijke fles huiswijn cadeau.

Er zijn diverse redenen waarom  Kees in't Veld per 1 september 2016 heeft gekozen voor een spectaculaire koerswijziging. "In de eerste plaats omdat ik Eetcafé De Crimpenaar graag voller zie", zegt hij. "De zaak loopt op zich prima, maar ik wil nu gaan doorpakken. Ik geloof in dit aangepaste concept, omdat mensen graag uit eten gaan en kwaliteit op hun bord willen aantreffen, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. Het is gewoon super leuk om gezellig met je gezin of met vrienden te dineren in een mooie zaak, zonder dat je meteen een paar honderd euro kwijt bent. Kortom: bij Eetcafé De Crimpenaar combineren we culinair genieten met een prettig gevoel in je portemonnee."

Het leuke aan Kees in't Veld is ook dat hij intens geniet van zijn activiteiten op het horecavlak. "Dit eetcafé is mijn lust en zijn leven", zegt hij met een twinkeling in zijn ogen. "Mijn werkzame leven heeft zich voordat ik Eetcafé De Crimpenaar begon 37 jaar lang afgespeeld in het automobielvak. Ik ben enkele tientallen jaren directeur/eigenaar geweest van de Goudse Accu Centrale, een goed lopend bedrijf dat in de vijftiger jaren werd opgericht door mijn vader. Een jaar of tien geleden heb ik de onderneming verkocht en nam ik een periode rust. Ik kreeg de gelegenheid om eens goed na te denken over wat ik graag zou willen doen en kwam steeds op 'horeca  uit. Niet onlogisch, want ik verkeer graag onder de mensen en vind het heerlijk om mijn gasten te plezieren. Met Eetcafé De Crimpenaar heb ik mijn nieuwe plek gevonden. Samen met ons team laten we anderen genieten. Wat wil je nog meer?"

Meer informatie: 0180-510544 en http://www.eetcafedecrimpenaar.nl

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden