• De feestelijke opening van D-reizen aan de Meentpassage 14.
• De feestelijke opening van D-reizen aan de Meentpassage 14. Foto: Richard van Hoek

Feestelijke heropening D-reizen in Papendrecht: fris, licht en uitnodigend

Zakelijk 2.762 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op feestelijke wijze heeft voetballer Quilindschy Hartman van Feyenoord afgelopen zaterdagmiddag de vernieuwde winkel van D-reizen in Papendrecht geopend.

“We hebben flink verbouwd”, vertelt winkelmanager Kim Veenhoven na de officiële opening, die zeer druk bezocht werd.

Reisbeleving in de winkel
“Nadat we zijn doorgestart in oude panden, worden die door D-reizen nu stuk voor stuk verbouwd en aangepast naar de nieuwe stijl”, legt ze uit. “Dat gebeurt met de slogan ‘A brand new D’. Door het nieuwe interieur begint voor de klant de reisbeleving al wanneer ze de winkel binnenlopen.”

Er zijn opvallende en sfeervolle visuals en de inrichting is fris, licht en uitnodigend. Er hangt ook een groot scherm waarop ideeën voor reizen getoond worden. “Het is de bedoeling dat bezoekers gelijk in de stemming komen.”

Intieme setting
Waar voorheen de inrichting van de winkel aan de Meentpassage 14 heel zakelijk was, met hoge balies, is er nu gekozen voor een intiemere setting. “We zitten met onze klanten aan tafel, dat is veel comfortabeler.”

Omdat het magazijn verkleind kon worden (in het digitale tijdperk zijn pallets met brochures overbodig) is er netto meer winkeloppervlak. Daardoor lijkt het alsof de nieuwe D-reizen vergroot is. Maar dat is dus niet zo.

Persoonlijke aandacht
“Het is heerlijk werken in zo’n mooie, nieuwe omgeving”, vervolgt Kim. “De uitstraling past bij deze tijd en is heel uitnodigend. We merken ook dat onze reisbureaus steeds beter bezocht worden. Mensen houden van de persoonlijke aandacht en de hulp die we geven bij het boeken van een droomreis.”

“Online kun je van alles vinden, maar daardoor wordt het voor mensen vaak ook onoverzichtelijk. Als je naar een hotel zoekt in Turkije, krijg je 1500 hits. Maar wat kies je dan? Wij kunnen de pareltjes eruit halen en houden daarbij rekening met de specifieke wensen van onze klanten.”

Vanwege de opening geeft D-reizen met reisorganisatie D-holidays 50 euro korting bij een minimale besteding van 500 euro. De actie loopt tot en met 30 juni.

Quilindschy Hartman
Voor de opening hadden Kim, Susanne, Yasmin en Monique van D-reizen Papendrecht voetballer Quilindschy Hartman van Feyenoord weten te strikken. Daardoor was het wellicht extra druk bij de heropening van het reisbureau.

Kim: “Hij is natuurlijk een heel populaire voetballer. Jammer dat hij dezelfde avond geblesseerd raakte toen hij met Feyenoord tegen Utrecht speelde. Maar ’s middags was hij te gast bij ons. Hij zou maar even komen, maar bleef langer aanwezig om met mensen op de foto te gaan.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Zestien pupillen van AAA presteren goed bij eerste competitiewedstrijd Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Jongen belandt onder betonwagen na aanrijding op rotonde in Alblasserdam; komt net niet onder de wielen terecht 112 21 uur geleden
• Het monument van de Mission Belle.
Presentatie van herdruk boek Mission Belle in Nieuw-Lekkerland Nieuws 21 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden