• Het verkoopteam, met v.l.n.r. Hetty, Jolanda, Dick en Annelies.
• Het verkoopteam, met v.l.n.r. Hetty, Jolanda, Dick en Annelies. Foto: Bert Bons

Modeshows en vriendinnenavonden bij Zipp Mode in Papendrecht

Zakelijk 1.981 keer gelezen

PAPENDRECHT • Zipp Mode aan de Schooldwarsstraat 104 in Papendrecht verzorgt eind september twee modeshows, waarin de nieuwe collectie geshowd wordt door de eigen klanten. Ook kan men zelf een modeshow organiseren met vriendinnen of familieleden.

“Dit gebeurt allemaal op een informele en laagdrempelige manier”, vertelt Dick Verdoorn van Zipp Mode. De Papendrechtse heren- en damesmodezaak heeft de nieuwe najaarscollectie binnen en presenteert die elk jaar tijdens twee modeshows.

“Vorig jaar moesten we nog een extra VIP-avond inplannen, omdat er zoveel belangstelling was”, vertelt Hetty, die samen met Dick, Jolanda en Annelies in de winkel staat. Margot verzorgt de inkoop van de kleding.

Gezelligheid en mode
De VIP-avonden staan bol van gezelligheid en de nieuwste mode. Enkele kledingrekken worden naar de zijkant verschoven en er de rode loper wordt uitgelegd. De modellen, vaste klanten bij Zipp Mode, verschijnen op de catwalk met de nieuwe kleding.

“Het leuke daarvan is dat mensen elkaar kennen en dat de kleding geshowd worden door jongeren en ouderen en in meerdere maten. Daardoor wordt de avond toegankelijk voor iedereen. Een hapje en een drankje maken de VIP-avonden helemaal compleet”, legt Hetty verder uit.

Elkaar helpen
Bijpassende schoenen en accessoires zijn afkomstig van Nelson Schoenen aan de Meentpassage 35 en Barbera’s Lifestyle aan het Oude Veer 28 in Papendrecht. “We werken op een leuke manier samen en helpen elkaar op die manier!”

“En wie zelf model wil zijn voor één avond, mag met een eigen groep hier komen voor een eigen, besloten modeshow. Wij kiezen dan samen met degene die dat wil, een aantal setjes uit. Dat levert soms verrassende outfits op, die iemand dan mag showen aan vriendinnen of familieleden. Het is op dergelijke vriendinnenavonden vaak lachen, gieren, brullen en héél gezellig!”

Inspirerend en persoonlijk
Dat Zipp Mode deze avonden graag organiseert, tekent de sfeer binnen de modezaak: inspirerend en persoonlijk. De toegang is gratis en er is geen verplichting om iets te kopen.

De VIP-avonden worden gehouden op 26 en 27 september. Er kunnen maximaal ongeveer 20 mensen als publiek aanwezig zijn. Inloop is vanaf 19.30 uur. Aanvang is om 20.00 uur. Opgeven is verplicht en kan via vriendinnenavond@zippmode.nl. Op de twee VIP-avonden worden beide keren een broek uit de nieuwe collectie van Red Button en Angels verloot. Wie zelf een vriendinnenavond wil organiseren, krijgt als bedankje een shoptegoed van 50 euro.

Bekende merken
Bij Zipp Mode zijn bekende merken verkrijgbaar. Bij de heren zijn dat bijvoorbeeld Petrol, Wrangler, Cars, Gabbiano, New Star en BB Chum. Bij de dames zijn de bekende merken Geisha, Enjoy, Red Button, Angels en Smashed Lemon in de winkel te vinden. En ook in de webshop: www.zippmode.nl. De modezaak is ook te volgen op Facebook, Instagram en de nieuwsbrief.

“Onze webshop heeft echt een etalagefunctie”, vertelt Dick. “Veel mensen die hier binnen komen, hebben eerst onze website gezien en komen naar aanleiding daarvan kijken en voelen hoe de kleding er in het echt uitziet.”

De herenafdeling van Zipp Mode staat bekend om zijn veelzijdigheid. “Wij zijn echt de specialist op het gebied van broeken”, legt Dick uit. “Heb je een moeilijke maat en lukt het vaak niet om iets te vinden wat bij je past? Kom langs! Er gaan maar heel weinig mensen de deur uit zonder dat ze iets goeds en passends hebben gevonden.”

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie