Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Kampioenen van vv Papendrecht vrouwen 1 gehuldigd

Sportt 225 keer gelezen

PAPENDRECHT • Vrouwen 1 van voetbalvereniging Papendrecht was op de eerste zaterdag van mei al kampioen geworden, maar het seizoen dient nog wel uitgespeeld te worden. Op zaterdag 14 mei stond het laatste thuisduel van de competitie op het programma en wel tegen Zwaluwe VR1. Dat stond in het teken van de wedstrijd winnen, huldigen en feesten. Met name die laatste twee waren belangrijk.

Hierdoor was het een wedstrijd met een geheel ander tintje dan normaal: vuurwerk, het veld versierd en een geweldige ambiance op een zonnig Slobbengors.

Iets over half drie begon de wedstrijd, nadat de aanvoerster van Zwaluwe Papendrecht-aanvoerster Fleur een bos bloemen had overhandigd voor het behalen van het kampioenschap. De dames uit Lage Zwaluwe deden er alles aan om niet te verliezen van de kersverse kampioenen. De rood-zwarten moesten daarom af en toe alle zeilen bijzetten maar uiteindelijk wisten ze ook deze wedstrijd winnend af te sluiten. De eindstand was 5-2. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd kwamen Goedele en Sylvia nog in het veld. Beide dames zetten een punt achter hun lange voetbalcarrière. Een betere afsluiting, met een kampioenschap, kan haast niet. De dames blijven gelukkig, op een of andere manier, nog verbonden aan het damesvoetbal bij VV Papendrecht.

Voorzitter Hans Jonker sprak nog de nodige lovende woorden en alle dames kregen een roos overhandigd en een glas met champagne.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie