• De clubkampioenen bij De Geul.
• De clubkampioenen bij De Geul. Foto: zv De Geul

Elf nieuwe clubkampioenen bij De Geul in Papendrecht

Sport 658 keer gelezen

PAPENDRECHT • Bij zwemvereniging De Geul in Papendrecht werden afgelopen zaterdagmiddag de clubkampioenschappen gehouden. Er waren tal van activiteiten en na afloop was de zwemvereniging elf nieuwe clubkampioenen rijker.

Naast de Geulers was er een grote groep vriendjes, vriendinnetjes, ouders en kinderen die ook meededen, wat resulteerde in een gezellige wedstrijd. Wellicht mede door de goede sfeer werd er ook hard gezwommen, wat resulteerde in maar liefst 53 verbeteringen van persoonlijke records. 

Nadat er door iedereen vier afstanden waren gezwommen was het tijd voor de afsluitende estafette. Hier kon iedereen in zelf samengestelde teams met namen als ‘de giebels’, ‘de pubers’, ‘de dametjes’ en ‘de doorzetters’ aan meedoen. 

Ook het inmiddels tradionele mastersteam ‘de badeendjes’ ontbrak niet.  Terwijl er tijdens de estafette fanatiek gezwommen werd, kon de organisatie gaan bepalen wie er in iedere leeftijdscategorie had gewonnen. Voor de jongens onder 14 jaar was het verschil na 4 afstanden slechts 0,23 seconde!

Allereerst waren er voor Tess meerdere certificaten voor diverse clubrecords in de afgelopen maanden. Vervolgens werd er aan alle zwemmers die dit jaar voor het eerst aan deze wedstrijd hadden deelgenomen een herinneringsmedaille uitgereikt. 

Tot slot was het tijd om de wisselbekers uit te reiken, waarna Elize, Eline, Stephanie, Tess, Laura, Nanda, Pascal, Niels, Tygo, Paul en Ivan zich de nieuwe clubkampioenen van De Geul mogen noemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden