Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Papendrecht vrouwen 1 wint twee keer

Sport 662 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het eerste vrouwenteam van vv Papendrecht heeft de laatste weken twee overwinningen op rij geboekt.

Na een winterstop van meer dan twee maanden hervatte Papendrecht vrouwen 1 op zaterdag 17 februari de competitie tegen Barendrecht vrouwen 2. Op het eigen Slobbengors werd de nummer laatst met veel moeite met 4-3 verslagen.

Een week later stond op het gemeentelijk sportpark Numansdorp met NSVV VR1 de nummer 2 uit de stand te wachten. Het eerste half uur overheersten de rood-zwarten die dan ook terecht de leiding namen. Na 35 minuten maakten de gastvrouwen uit het niets gelijk en kwamen vlak voor rust zelfs op 2-1 na een benutte strafschop.

In de tweede helft bracht trainer Herman Woudenberg twee jonge speelsters van MO17-1 binnen de lijnen, die heel goed aansloten en al snel hun toegewezen plek binnen het team opeisten. Het spel werd feller. NSVV was er duidelijk op gebrand om te winnen om de aansluiting te houden voor het kampioenschap. Maar Papendrecht liet zich niet van de wijs brengen en wist op mentaliteit de punten mee naar huis te nemen. De eindstand was 2-3. Alle treffers waren van Chantal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden