Afbeelding
Foto: Stock

De Geul stevig aan kop bij de Nationale en Regionale B West Competitie

Sport 872 keer gelezen

PAPENDRECHT • Na de derde ronde van de Regio West B Competitie, die afgelopen zaterdag werd gezwommen in het zwembad van Sportcentrum Papendrecht, staat De Geul uit Papendrecht stevig aan kop.

Op het programma stonden naast de individuele nummers ook vier estafettes. Bij de 4 x 50 m vrije slag voor dames eindigden Laura, Faustine, Esmee en Marcha op de eerste plaats. Op de 4 x 50 m wisselslag gemengd werden Stefanie, Paul, Tess en Senna tweede. De 4 x 50 m vrije slag gemengd (Sofie, Tygo, Eline en Rens) en de 4 x 50 m wisselslag heren (Ivan, Paul, Nathan en Heijmen) eindigden op een derde plaats.

Bij de individuele nummers waren er medailles voor Marcha, Nathan, Ivan, Paul, Laura, Senna, Tess en Esmee. Ook werden er 20 pr’s gezwommen. De grootste pr was voor Niels op de 100 m rugslag. Liam, Sébastien, Elize, Paul, Daphne, Senna, Stefanie en Sofie verbeterden op alle afstanden die ze moesten zwemmen hun pr.

Nadat de einduitslag was opgemaakt, bleek dat De Geul ook deze derde ronde winnend had afgesloten en staat nu, met nog één wedstrijd te gaan, stevig aan kop in de B-competitie.

Ook in de Landelijke B-competitie regio West heeft de Geul twee weken geleden goede zaken gedaan. Voor aanvang van deze derde ronde stond de Geul op de eerste plaats in het klassement. De zwemmers hebben hun best gedaan om deze positie te behouden. Er werden in totaal 23 pr’s bij elkaar gezwommen. Na afloop bleek dat De Geul ook deze derde ronde had gewonnen en hierdoor nog steviger aan kop gaat in deze competitie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden