• Enora Verveer, Emily Visscher, Vivian Kuik.
• Enora Verveer, Emily Visscher, Vivian Kuik. Foto: Aangeleverd

Zilver voor Emily Visscher van Olympia Papendrecht

Sport 955 keer gelezen

PAPENDRECHT • Bij de eerste plaatsingswedstrijd Ritmische Gymnastiek voor de benjamins van de 1ste divisie, die zondag gehouden werd in Utrecht, heeft Emily Visscher van Olympia Papendrecht een zilveren medaille behaald.

Emily Visscher, Enora Verveer en Vivian Kuik startten de dag met een oefening zonder materiaal. Na deze ronde stonden de meiden vierde, derde en vijfde. Daarna was de hoepeloefening aan de beurt. Emily liet de jury moeilijke gooien zien. Enora liet zien dat het wegrollen van haar hoepel haar niet in de weg stond. En de oefening gewoon kon afmaken met een te grote hoepel. 

Als laatste was Vivian aan de beurt en die liet een mooie strakke oefening met hoepel zien. Al waren haar voeten de hele oefening hun eigen ding aan het doen. 

Tijdens de prijsuitreiking mocht Emily de zilveren medaille in ontvangst nemen. Vivian eindigde net naast het podium op de vierdde plaats en Enora werd op haar tiende verjaardag zesde. In totaal deden er 15 meisjes mee. Hiermee hebben de meiden de eerste plaatsingspunten voor het NK binnengesleept.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app