Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Papendrecht JO23-1 krijgt training van oud-prof Ceylan Arikan

Sport 701 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op maandagavond 13 november stond er voor Papendrecht JO23-1 een speciale training op de agenda. De reguliere trainers Dennis en Guido werden vervangen door voormalig profvoetballer (onder meer NAC Breda en FC Dordrecht) en teammanager Ceylan Arikan. De oud-teamgenoot van Dennis uit het Rotterdamse Sparta-tijdperk was benaderd om een gasttraining te verzorgen.

Ceylan had een rustige warming-up gepland op het kunstgrasveld maar daarna moesten de boys vol aan de bak met flink wat sprintwerk in een leuk spelverband. Dat het een speciale training zou zijn, was al aan de goede opkomst te zien.

Diverse inspeeloefeningen moesten worden afgewerkt en waar nodig blies de trainer op zijn fluitje om één en ander bij te sturen met zijn aanwijzingen. De twee keepers Laurens en Davy werden vervolgens getorpedeerd met afstandsschoten door de inmiddels flink afgeknepen spelers. Uiteindelijk werd de training afgesloten met een partijspel inclusief buitenspelregels. Een 6-4 eindstand was het resultaat.

Moe maar voldaan stapten de mannen van het trainingsveld. Samen met de trainers werd deze avond nog even vastgelegd middels een leuke teamfoto.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie