Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Papendrecht vrouwen 1 beloont zichzelf met periodekampioenschap

Sport 558 keer gelezen

PAPENDRECHT • De afgelopen maanden heeft Vrouwen 1 van voetbalvereniging Papendrecht onder de nieuw aangestelde trainer Herman Woudenberg grote stappen kunnen maken en heeft zichzelf beloond met een periodekampioenschap.

De eerste helft van het seizoen als nieuwkomer in de derde klasse verliep voor Papendrecht VR1 wat rommelig door diverse wisselingen van trainers. Met de komst in januari 2023 van Herman Woudenberg keerde de rust terug en werd flinke vooruitgang geboekt op voetbalgebied.

Het doel was in de middenmoot te eindigen maar door de uitstekende prestaties tijdens het tweede deel van het seizoen werd de competitie afgesloten op de vierde plaats. Wel diende gewacht te worden wat die prestaties van de al uitgespeelde Papendrechters in de tweede periode waard zouden zijn aangezien nog enkele inhaalwedstrijden afgewerkt moesten worden.

Het wachten werd beloond. Papendrecht VR1 werd winnaar van de tweede periode. Het betekent dat het team als kers op de taart als periodekampioen voor promotie mag strijden voor een plek in de tweede klasse. Op dinsdag 6 juni is de eerste ronde. Dan wordt afgereisd naar West-Betuwe voor de wedstrijd tegen Asperen VR1. De aanvang is 20.00 uur. Bij winst volgt op zaterdag 10 juni weer een uitwedstrijd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie