• Monique Klooster met Herman Woudenberg.
• Monique Klooster met Herman Woudenberg. Foto: Aangeleverd

Herman Woudenberg nieuwe trainer van Papendrecht vrouwen 1

Sport 828 keer gelezen

PAPENDRECHT • Vrouwen 1 van voetbalvereniging Papendrecht heeft een nieuwe trainer. Herman Woudenberg heeft zich bereid getoond om tot het einde van dit seizoen de training en coaching te verzorgen.

Herman is een ervaren trainer die zijn sporen verdiend heeft in het regionale voetbal. Bij vv Papendrecht heeft hij diverse jeugdploegen getraind alsook Zaterdag 2. “Het is een groep met potentie, ik vind het leuk om dit team verder te brengen”, aldus Herman.

Monique Klooster van de Technische Commissie Vrouwen is zeer gelukkig dat deze ervaren trainer is aangesteld. “Het is belangrijk dat ook de vrouwen een trainer hebben die het team kan ontwikkelen. Als aan beide kanten een goed gevoel aanwezig is, is de kans aanwezig dat volgend seizoen de samenwerking wordt voortgezet.”

VV Papendrecht wenst Herman veel succes de komende maanden en denkt hiermee een mooie stap te maken in de verdere ontwikkeling van het vrouwenvoetbal binnen de club.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden