• Marko van Laar (10) en Stefan Soeteman (12) hadden het lastig.
• Marko van Laar (10) en Stefan Soeteman (12) hadden het lastig. Foto: Ruud de Jong

Baalwedstrijd voor Drechtsteden Handballers

Sport 533 keer gelezen

DRECHTSTEDEN • De Drechtsteden Handballers beleefden zaterdagavond een baalwedstrijd tegen Gemini.

“Deze wedstrijd valt eigenlijk niet te evalueren”, vertelde coach Stefan Soeteman na afloop vast. “Een slechte wedstrijd die we ruim met 37-20 hebben verloren”.

Na drie sterke optredens kan de wedstrijd analyse van deze wedstrijd kort zijn. De ploeg was veel te lief voor de aanvallers van de Zoetermeerse tegenstander. Aanvallend waren de plannen onduidelijk, oftewel het ontbrak aan een vooropgezet aanvalsplan. De schoten van afstand werden regelmatig eenvoudig afgevangen, waardoor weer snel balverlies optrad. Op alle fronten faalde de ploeg, die het zonder Vincent Du Buisson moest doen. Drechtsteden probeerde op alle manieren de bakens te verzetten, maar dit lukte geen moment. Tot overmaat van ramp liep Hugo Wolthuis ook nog tegen een rode kaart aan. Soeteman: “We hebben een sterke verdediging met twee goede keepers, aanvallend ook altijd goed op dreef, maar in deze wedstrijd was alles ‘iets’ minder. Enorm balen dus.”

Zondag kan het geschonden blazoen worden hersteld met een uitwedstrijd bij Saturnus Leiden. Een ploeg die de Drechtstedelingen inmiddels op de ranglijst zijn gepasseerd. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie