Afbeelding
Foto: Aangeleverd

VV Papendrecht op trainingskamp in Keulen

Sport 631 keer gelezen

PAPENDRECHT • Na een prima eerste seizoenshelft met 31 punten uit 11 wedstrijden is koploper Papendrecht de voorbereiding op de tweede seizoenshelft begonnen. Op vrijdag 6 januari verzamelde de groep zich op het Slobbengors voor een driedaags trainingskamp in het Duitse Keulen.

Tijdens het trainingskamp is op vrijdagavond en zaterdagmiddag getraind. Volgens trainer Sturrus is er goed werk geleverd. Naast fysieke arbeid heeft de selectie vooral plezier gemaakt met elkaar. Op vrijdagavond werden potentiële uitgaansgelegenheden voor de zaterdag gescout. Tijdens het trainingskamp zijn de nodige spellen gespeeld met de nodige hilariteit tot gevolg. Een informatieve rondleiding door het stadion van FC Köln werd zaterdagochtend verzorgd door een medewerker van de voetbalclub. Een stadion waar 50.000 mensen in kunnen, maakt indruk. Met foto’s en filmpjes werd het een en ander vastgelegd. Na gegeten te hebben bij Joe Champs, een Amerikaans sportcafé, hebben de nodige jongens ‘s avonds raak geschoten. Moegestreden werd de selectie zondag veilig thuisgebracht door De Jong Intratours. Daarmee kwam een geslaagd trainingskamp ten einde dat mede mogelijk gemaakt werd door NOSUCH, 2M Van Ekeren Kuiper, Van ‘t Geloof Kalkzandsteen lijmwerken en Jop van der Lee. De club, meer specifiek de selectie, bedankt de sponsoren voor hun steun en hoopt dat de warme contacten behouden blijven.

Het moge duidelijk zijn dat de selectie van VV Papendrecht klaar is voor de tweede seizoenshelft. De heren staan te popelen om promotie naar de eerste klasse af te dwingen. Op zaterdag 14 januari speelt Papendrecht voor de beker thuis tegen LRC. Op zaterdag 21 januari wordt de competitie hervat tegen Wilhelmina’26. De eerste thuiswedstrijd voor de competitie is de week erna, op 28 januari, tegen de huidige nummer 3, Roda Boys/Bommelerwaard.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie