Afbeelding
Foto: Aangeleverd

3 Rivieren Cup op 30 december in Sportcentrum Papendrecht

Sport 838 keer gelezen

PAPENDRECHT • In Sportcentrum Papendrecht wordt op vrijdag 30 december weer gevoetbald om de 3 Rivieren Cup. Traditioneel is dit dé afsluiter van het voetbaljaar in de regio Drechtsteden en Alblasserwaard.

Sinds 2018 wordt in de laatste week van het jaar in Sportcentrum Papendrecht het toernooi om de 3 Rivieren Cup gehouden. Het gratis toegankelijke zaalvoetbaltoernooi wordt samen met de vrijwilligers van zaalvoetbalvereniging Eteha georganiseerd door Jacco Hessing (Eteha), Joel Koman (VV Wieldrecht) en Erwin Schuil (VV Papendrecht).

In de editie van 2019 streden zes clubs om de eer en de felbegeerde bokaal. In de onderlinge competitie was Wieldrecht de sterkste, voor Groote Lindt. Daarmee werd Wieldrecht de opvolger van Papendrecht, dat de eerste editie winnend wist af te sluiten.

Door corona kon het toernooi twee jaar niet doorgaan maar dit jaar is de bezetting met de eerste teams van acht regioclubs sterker dan ooit: De Alblas, De Zwerver, Wieldrecht, Pelikaan, Groote Lindt, VVGZ, Papendrecht en Drechtstreek zullen dit jaar strijden om de laatste prijs van 2022 in de wacht te slepen.

De 3 Rivieren Cup, wordt mede mogelijk gemaakt wordt door hoofdsponsor Eteha Slangtechniek en is een jaarlijkse traditie. Gezien de publieke belangstelling in de eerste twee edities zal dat geen probleem zijn.

Dit jaar is er naast het toernooi ook een speciale ruimte om FIFA23 met elkaar te spelen, zodat ook de allerjongste gasten zich prima kunnen vermaken. De eerste wedstrijd op vrijdag 30 december begint om 19.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws 13 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden