Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Korfbal League krijgt naam van sponsor Kenonz

Sport 609 keer gelezen

PAPENDRECHT • De Korfbal League, de competitie met de tien beste zaalkorfbalteams van Nederland, met onder meer PKC uit Papendrecht, gaat vanaf het komend seizoen 2022-2023 Kenonz Korfbal League heten. Het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) en het landelijk opererende detacheringsbedrijf zijn een naamskoppeling voor de komende drie jaar overeengekomen.

“Het mooie van deze deal is dat het eigenlijk een overeenkomst is tussen drie partijen: het KNKV, Kenonz én de tien Korfbal Leagueclubs”, schetst directeur Henry van Meerten van het KNKV. “Dit is een mooi voorbeeld van hoe we voor, door en met verenigingen deze overeenkomst hebben gesloten en hoe de drie partijen elkaar de komende periode kunnen versterken.”

Kenonz, dat een gespecialiseerde bemiddelaar is voor betrekkingen binnen de overheid, heeft kantoren in Alblasserdam, Apeldoorn, Gorredijk en Hoorn. “We zijn daarmee al in vier belangrijke korfbalgebieden vertegenwoordigd. De doelgroep past enorm bij ons bedrijf waardoor er veel korfballers bij ons werken. Daardoor is er al veel affiniteit met de sport”, legt eigenaar Gouke de Vries uit. “Met deze naamskoppeling willen we ons bereik verder vergroten. Bovendien vinden wij het ook een uitdaging om het korfbal op een hoger plan te brengen.”

De Kenonz Korfbal League start in het weekeinde van 12 en 13 november en eindigt op zaterdag 15 april met de finale in Ahoy in Rotterdam. Van Meerten: “De Korfbal League is uitgegroeid tot een sterk merk, een unieke competitie. De hallen zijn niet alleen vol, maar we lopen ook voorop als het gaat om de streaming van alle wedstrijden met een hoge kwaliteit. We zetten met elkaar een geweldig product neer.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie