Afbeelding
Foto: Aangeleverd

2M Makelaars tweede hoofdsponsor VV Papendrecht

Sport 1.234 keer gelezen

PAPENDRECHT • Met ingang van het nieuwe seizoen is 2M Makelaars als tweede hoofdsponsor aan VV Papendrecht verbonden.

2M Makelaars is gevestigd aan de Wederik 2 in Papendrecht, in het pand aan de rotonde van de Burgemeester Keijzerweg en de Veerweg. In juli vorig jaar is 2M Makelaars overgenomen door Van Ekeren Kuiper.

Het hoofdkantoor staat in Gorinchem - Dalem. Het bedrijf heeft daarnaast ook vestigingen in Leerdam en Culemborg. 2M heeft naast het kantoor in Papendrecht ook een vestiging in Dordrecht.

Recept
Eigenaar Jenno van Ekeren zegt over het gemak van alles onder één dak: “Ons recept is eigenlijk simpel: vooral onszelf blijven, samenwerken en kwaliteit leveren tegen een gewoon eerlijke prijs. Klanttevredenheid en snelheid staan hoog in het vaandel. Het hoofdsponsorschap van VV Papendrecht sluit hier goed bij aan.”

Hij vervolgt: “We zijn zeer trots om mede-hoofdsponsor van VV Papendrecht te worden. De vereniging past heel goed bij ons bedrijf en is één van de bekendste clubs in onze regio en daarbuiten. Dankzij de samenwerking met VV Papendrecht hopen wij onze naamsbekendheid te vergroten en ons netwerk in de regio uit te breiden. Wij kijken uit naar deze samenwerking.”

Traditionele sponsoring
Erwin Schuil, bestuurslid van VV Papendrecht, bevestigt die woorden: “Met 2M Makelaars en Van Ekeren Kuiper hebben wij een mooie, nieuwe betrokken sponsor aan onze club kunnen verbinden die meer wil doen dan alleen de traditionele sponsoring. Wij zijn daar trots op en zien uit naar de samenwerking de komende jaren.”

2M Makelaars is daarmee naast NOSUCH, al vele jaren hoofdsponsor van Voetbalvereniging Papendrecht, de tweede hoofdsponsor.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie