Afbeelding
Foto: 123RF.com

KNVB Zuid I G-toernooi bij VV Papendrecht

Sport 164 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het 28e KNVB Zuid I G-toernooi wordt op zaterdag 4 juni gehouden op sportpark Slobbengors in Papendrecht.

In 2020 werd door de KNVB al besloten om de organisatie voor het G-toernooi toe te wijzen aan voetbalvereniging Papendrecht. Dit werd destijds gedaan in verband met het 100-jarig bestaan van de club. Net als de diverse geplande jubileumactiviteiten dat jaar kon ook het G-toernooi niet doorgaan als gevolg van de coronacrisis. Vervolgens kon om dezelfde reden in 2021 dit toernooi eveneens niet doorgaan.

Nu, in 2022, gaan we dus voor ‘driemaal is scheepsrecht’ en zal het toernooi op zaterdag 4 juni aanstaande plaatsvinden op sportpark Slobbengors. Er hebben zich 14 teams uit het district Zuid I aangemeld voor het toernooi en de organisatie is erin geslaagd, gesteund door diverse sponsors, om een leuk programma samen te stellen.

Om 10.30 uur zal het toernooi geopend worden door de burgemeester van Papendrecht, mevrouw Annemiek Jetten, waarna om 11.00 uur de eerste wedstrijden zullen worden gespeeld. Rond 15.30 uur is de finale, gevolgd door de prijsuitreiking door een voormalig betaald voetballer. Verder is gezorgd voor een gratis lunch voor alle spelers, begeleiders en vrijwilligers en worden allerlei activiteiten rondom de wedstrijden georganiseerd.

Bij VV Papendrecht is nu zes jaar een G-team in de competitie actief. De groep is volledig geïntegreerd binnen de club met als hoogtepunt de jaarlijkse nieuwjaarswedstrijd tegen het eerste elftal. Iedereen vanaf 14 jaar met een beperking is welkom om aan te sluiten. Het is altijd mogelijk om een paar proeftrainingen mee te doen en zo te ervaren of dit iets voor je is. Voor meer informatie of aanmelding: g-voetbal@vvpapendrecht.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Voorlopig staat Papendrecht er financieel goed voor; onderzoek naar grote meevaller Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Fusie tussen 'Goede buren' Present en Waardeburgh Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Deelneemster Nanda van Heteren van De Geul geïnterviewd voor Swim4Daniel Nieuws 21 uur geleden