Afbeelding
Foto: Johm de Vries

SNS Avondvierdaagse Alblasserdam zoekt vrijwilligers

Nieuws 526 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Voor de komende SNS Avondvierdaagse in Alblasserdam is de organisatie op zoek naar vrijwilligers.

Het wandelevenement wordt altijd, van maandag tot en met donderdag, in week 25 gehouden. Dit jaar is dat van 17 tot en met 20 juni.

Om de avondvierdaagse veilig en gestructureerd te laten verlopen, is een grote groep vrijwilligers nodig. Gelukkig kan de organisatie ieder jaar rekenen op een vaste groep vrijwilligers die met veel enthousiasme dit evenement mede mogelijk maken. Maar er blijft altijd een behoefte bestaan om deze groep aan te vullen.

De vrijwilligers begeleiden de wandelaars daar waar nodig is op hun weg door Alblasserdam en omstreken. Zij zorgen voor het soepel verlopen van dit evenement wat zich kenmerkt als erg gezellig en sportief.

Vrijwilligers hebben tijdens de vierdaagse onderstaande specifieke taken, welke, in goed overleg met de organisatie, worden uitgevoerd.

Verkeersregelaars
Verkeersregelaars regelen op een vast punt het verkeer en zorgen zo voor de veiligheid van onze wandelaars. Vrijwilligers worden formeel aangesteld als bevoegd verkeersregelaar nadat zij een korte online cursus, met goed resultaat, hebben afgesloten.

Service vrijwilligers
Service vrijwilligers zorgen voor de opbouw van het evenemententerrein en verlenen hand en span diensten op facilitair gebied. Op de route verzorgen ze het uitdelen van goederen en/of consumpties. Bemannen de tenten op de startlocatie, verrichten controles onderweg, delen routes uit, geven aanwijzingen en onderhouden waar nodig contact met de organisatie.

Voor het aanmelden als nieuwe vrijwilliger kan men een formulier via de website www.avd-alblasserdam.nl digitaal invullen.

Er wordt een informatieavond georganiseerd op: woensdag 15 mei om 19.30 uur in Landvast, Haven 4 in Alblasserdam. Nieuwe vrijwilligers kunnen dan ook gewoon binnenlopen om zich op te geven voor de verschillende taken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Papendrecht krijgt een kinderburgemeester: 'jeugd meer betrekken bij gemeente' Nieuws 7 uur geleden
• De brandweer controleert of het vuur gedoofd is.
Brandende kliko beschadigt huis en serre aan de Nicolaas Beetsstraat in Papendrecht 112 22 uur geleden
Afbeelding
Verdacht object aangetroffen in Alblasserdam; explosievenverkenner doet onderzoek 112 21 mei, 13:37

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden