• Piet Verheij bij de opening van het speeltoestel.
• Piet Verheij bij de opening van het speeltoestel. Foto: CKC Kinderdijk

Feestelijke opening van speeltoestel bij CKC Kinderdijk in Alblasserdam

Nieuws 531 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Bij CKC Kinderdijk in Alblasserdam werd zaterdag de feestelijke opening van het nieuw geplaatste speeltoestel gevierd.

Na enkele jaren zonder buitenspeelplek voor de allerkleinsten, kon dit langverwachte moment werkelijkheid worden dankzij de inzet van hardwerkende vrijwilligers en de steun van de Vrienden van CKC Kinderdijk.

Met een knallende start om 10:00 uur werd het speeltoestel officieel ingewijd. Piet Verheij, een clubicoon van het eerste uur bij CKC Kinderdijk, kreeg de eer om samen met de kinderen van de Kangoeroe Club het lint door te knippen. Onder het genot van limonade, snoepzakjes en gezellige muziek genoot jong en oud van deze feestelijke gelegenheid.

Kinderen sprongen vrolijk rond op het nieuwe speeltoestel. “We zijn ook ontzettend dankbaar voor de steun van de bedrijven die hebben geholpen bij het plaatsen van het speeltoestel”, meldt het bestuur van CKC Kinderdijk. Speciale dank was er voor Maat BV, Plaisier BV en BV Lichtstraatvervangen.nl voor hun waardevolle bijdrage. Hun betrokkenheid heeft een grote rol gespeeld in het plaatsen van dit speeltoestel en het mogelijk maken van deze mooie toevoeging aan onze vereniging. Ook de steun van de Vrienden van CKC Kinderdijk was hierbij belangrijk.

“Als club hopen we ook dat de locatie van Wasko, die zich op het CKC-terrein heeft gevestigd, veel plezier zal beleven aan ons speeltoestel en dat het bijdraagt aan een gezellige en levendige sfeer voor iedereen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Papendrecht krijgt een kinderburgemeester: 'jeugd meer betrekken bij gemeente' Nieuws 8 uur geleden
• De brandweer controleert of het vuur gedoofd is.
Brandende kliko beschadigt huis en serre aan de Nicolaas Beetsstraat in Papendrecht 112 23 uur geleden
Afbeelding
Verdacht object aangetroffen in Alblasserdam; explosievenverkenner doet onderzoek 112 21 mei, 13:37

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden