• Een team dat eerder aan de slag ging bij wijkvereniging De Kooy.
• Een team dat eerder aan de slag ging bij wijkvereniging De Kooy. Foto: Aangeleverd

Wijkvereniging De Kooy uit Papendrecht zet zich in tijdens NLdoet en kan daarbij hulp gebruiken

Nieuws 586 keer gelezen

PAPENDRECHT • Wijkvereniging De Kooy uit Papendrecht maakt zich klaar voor deelname aan NLdoet, dit jaar op zaterdag 16 maart. De vereniging is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, zowel dames als heren, die willen bijdragen aan het opfrissen van Wijkgebouw De Kooyker aan de Pieter Zeemanlaan 37a.

Momenteel is men specifiek op zoek naar schilders die het schilderwerk zowel binnen als buiten het gebouw kunnen verzorgen. Als blijk van waardering wordt er voor alle vrijwilligers een lunch aangeboden.

De activiteiten beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur, maar deelname alleen in de ochtend of middag is natuurlijk ook mogelijk.

De wijkvereniging biedt diverse cursussen en activiteiten voor belangstellenden. Denk hierbij aan bingo, klaverjassen, klaverjastoernooien, spellenavonden, crea-middagen, twee wandelgroepen (één van 1 uur en één van een half uur), een boekenruilkast en een inloop koffie/thee ochtend.

In verband met de uitbreiding van de activiteiten is men nog op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen bij bestuurlijke taken, buffetdiensten en andere werkzaamheden.

Wijkvereniging De Kooy is gevestigd aan de Pieter Zeemanlaan 37a (achter Gemiva en de Sportzaal). Voor meer informatie kan men contact opnemen met C. van den Bogt via mailadres c.bogt@planet.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden