• Het team van Back to Vinyl, met Ariejan Boon rechts.
• Het team van Back to Vinyl, met Ariejan Boon rechts. Foto: Aangeleverd

Voorverkoop Back to Vinyl start 2 maart in Alblasserdam

Nieuws 1.665 keer gelezen

ALBLASSERDAM • In Landvast in Alblasserdam wordt op zaterdag 13 april weer een Back to Vinyl gehouden. De voorverkoop van het muzikale festijn start op zaterdag 2 maart, exact op 10.00 uur.

“Bij Back to Vinyl draait het om een paar dingen”, meldt woordvoerder Ariejan Boon. “Herkenbaarheid, reüniegevoel, gezelligheid en alle muziek komt vanaf vinyl uit de jaren 60/70/80 en een vleugje 90.”

Om iedereen te kunnen laten genieten van hun muzikale voorkeur, worden twee zalen ingericht op de bovenverdieping van Landvast. Bij de bar wordt classic rock uit vervolgen tijden gedraaid en in de zaal ernaast draait het letterlijk om soul en disco.

“We merken dat er ook steeds meer jongeren het feest bezoeken. Niet zo verwonderlijk, want ze kennen bijna alle muziek van bijvoorbeeld de foute muziekuren op de radio en feesten. Juist het feit dat alle generaties hier dan rondlopen, geeft er helemaal zo’n leuke sfeer aan”, lacht Boon, die zelf met Lykele Bokhorst zorgdraagt voor de soul- en discomuziek. Ben Bochanen en Harry Kemp staan achter de draaitafels waarop classic rock wordt gedraaid.

Het feest, dat nu voor de 41ste keer wordt georganiseerd, wordt gehouden op 13 april. De zaal gaat open om 21:00 uur; het feest begint om 21:30 uur. De kaartverkoop loopt via www.landvast.nl of direct aan de balie en start op 2 maart stipt om 10.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden