Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Fototentoonstelling ‘Alblasserdam toen en nu, gevangen in 80 foto’s’

Nieuws 1.482 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Zien hoe Alblasserdam in de afgelopen tientallen jaren veranderd is? Dat kan tijdens de nieuwe fototentoonstelling ‘Alblasserdam toen en nu, gevangen in 80 foto’s’.

De werkgroep tentoonstellingen van de Historische Vereniging West-Alblasserwaard heeft een nieuwe fototentoonstelling samengesteld. In De Rederij, Cortgene 2, is vanaf woensdag 28 februari  de tentoonstelling in de gang op de begane grond te zien. 

Te zien is hoe Alblasserdam gegroeid en veranderd is. De scheepsbouw is praktisch verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor onder andere woningbouw. Alleen Oceanco is als scheepsbouwer nog aanwezig. 

Woningbouw op plek M.U.L.O.school
Ook de bebouwing langs de dijk is flink veranderd. Andere veranderingen binnen de bebouwde kom zijn o.a. de woningbouw aan de Parallelweg op de plek waar de M.U.L.0.school en gymzaal hebben gestaan. 

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden