• Coverband Innocent.
• Coverband Innocent. Foto: Geurt Mouthaan

Innocent en Variety treden op in Landvast in Alblasserdam

Nieuws 1.414 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Innocent, de lokale coverband uit Alblasserdam, keert op zaterdag 9 maart terug naar het podium van Landvast voor een spetterend optreden. Deze avond belooft een muzikaal feest te worden met een gevarieerd repertoire, variërend van Golden Earring tot AC/DC, en van de Dijk tot Herman Brood.

Innocent, bestaande uit Peter (zang), Pleun (bas), Henri (drums), Erik (toetsen), en de gitaristen André en Ruud, ondersteund door Ton op knoppen, staat garant voor een unieke ervaring. Peters’ karakteristieke stem geeft een eigen twist aan de nummers, terwijl het samenspel van bas, drums, toetsen en gitaar zorgt voor een meeslepende sound. Met hun optredens nemen ze het publiek mee op een muzikale reis door verschillende decennia, waarbij het genieten van goede (rock)muziek centraal staat.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Variety, eveneens uit Alblasserdam. Deze coverband, bestaande uit Anna Meijers (zang/percussie), Rob Braams (zang/gitaar/harmonica/percussie), Gert van Beek (zang/gitaar), Mario van Deursen (zang/basgitaar), Daan van Muijlwijk (sologitaar), en Bart van Muijlwijk (drums), staat bekend om hun brede repertoire, variërend van bluesrock tot country. Met inspiratie uit bands als de Eagles, CCR, Eric Clapton en The Rolling Stones, beloven zij een avond vol gezelligheid en sfeer.

De avond belooft niet alleen een muzikaal spektakel te worden, maar ook een ontmoeting met muzikanten die met passie en enthousiasme hun liefde voor muziek delen. De variatie in leeftijd van de bandleden, die varieert van 25 tot 60+, weerspiegelt de tijdloze aantrekkingskracht van muziek.

Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de zaal. Reserveren kan via www.landvast.nl en bij de bandleden zelf. Zaal open om 20:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app