Afbeelding
Foto: 123rf.com

Crowdfunding voor ernstig zieke Frank Pinas uit Papendrecht om laatste wens in vervulling te laten gaan

Nieuws 1.205 keer gelezen

PAPENDRECHT • Er is een crowdfunding gestart voor de ernstig zieke Frank Pinas uit Papendrecht, die jarenlang heeft gewerkt voor de gemeenten Dordrecht en Papendrecht.

In april 2023 hebben de artsen Non-Hodgkin lymfoom bij hem gediagnosticeerd, oftewel: lymfeklierkanker. De kanker zit voornamelijk in zijn buikstreek. De laatste weken gaat zijn gezondheid hard achteruit. Volgens de artsen is er niets meer aan te doen en is comfort en pijnstilling momenteel het belangrijkste.

“Mijn vader is er altijd voor familie en heeft na het overlijden van mijn moeder altijd op zijn kleinkinderen gepast als mijn man en ik aan het werk waren, tot Covid kwam”, vertelt dochter Judith Borremans-Pinas. “Hij is er altijd geweest voor ons. En voor al zijn naasten. Nu hij ziek is en zelf niet meer alle kracht heeft, proberen wij hem te omringen met onze liefde en de liefde van de Heer. Familie is erg belangrijk voor hem.”

Ze vervolgt: “Frank gelooft dat er maar één is die leven geeft en leven neemt, onze Vader in de hemelen. Hij houdt sterk vast aan zijn geloof. De Heer draagt hem en geeft hem kracht.”

“Omdat familie zoveel voor hem betekent, zouden we het erg mooi en fijn vinden als zijn laatste levensfase doorgebracht wordt in het bijzijn van al zijn kinderen. In Suriname heeft hij nog vier kinderen, die ik graag naar hem toe zou willen halen. Zo kunnen ze op gepaste manier afscheid nemen van elkaar.”

Met deze crowdfunding hopen zij dat tijdig voor elkaar te krijgen. Donaties kunnen over gemaakt worden via NL79RABO0353071358 t.n.v. Judith Borremans-Pinas. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app