Afbeelding
Foto: Stock

Groot dartstoernooi in Tapperij Tijdloos in Papendrecht

Nieuws 542 keer gelezen

PAPENDRECHT • In Tapperij Tijdloos in Papendrecht wordt op zaterdag 30 december het 19e Breko Eindejaars Dartstoernooi gehouden worden.

Het inmiddels traditionele toernooi zal wederom in het teken staan van de sportieve strijd om de titel en de euro’s, maar ook de gezelligheid speelt een belangrijke rol bij dit eindejaarstoernooi. Er is ruim 2300 euro aan prijzengeld beschikbaar, waarvan maar liefst 750 euro voor de winnaar bij de heren.

Het toernooi vindt plaats in Tapperij Tijdloos aan de Stellingmolen 178 te Papendrecht. Er wordt volgens het traditionele 501 spel gespeeld. Na de eerste ronde wordt het deelnemersveld verdeeld in een winnaars- en een verliezersronde.

Topspelers
De verwachting is dat diverse nationale en internationale topspelers het evenement wederom weten te vinden. Deelnemers aan eerdere edities waren onder andere de wereldkampioenen Michael van Gerwen (PDC), Jelle Klaasen (BDO) en Dick van Dijk (WDF). Maar ook internationale spelers als Tony West en de nummer 1 van België, Kim Huijbrechts kwamen al meerdere keren naar Papendrecht.

Meedoen is voor iedere darter van elk niveau mogelijk. Aanmelden kan van 10.00 tot 12.00 uur aan de wedstrijdtafel in Tapperij Tijdloos. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon.

Alle deelnemers dienen uiterlijk 12.00 uur aanwezig te zijn, kort daarna is de loting en zullen de eerste wedstrijden van start gaan. Voor meer informatie of voorinschrijving kan men contact opnemen met de toernooi organisatie (Tapperij Tijdloos) op telefoonnummer: 078-6411120.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app