Afbeelding
ingezonden mededeling

Persoonlijk rouwwerk

Ingezonden 542 keer gelezen

Voor professioneel rouwwerk kunt u terecht bij Ron’s Bloemensjop. Wanneer een dierbare is overleden, wilt u op een passende manier afscheid nemen.

Rouwbloemstukken een mooie manier om dit te doen, bijvoorbeeld tijdens een begrafenis of crematie. Bij ons kunt u uw rouwwerk kiezen aan de hand van voorbeelden, maar ook geheel naar uw eigen wensen samengesteld. 

Wij maken uw rouwwerk persoonlijk
Persoonlijke wensen zoals een lievelingskleur of lievelingsbloem, kunnen een eenvoudig rouw werk maken tot een persoonlijk bloemstuk. Wij gaan graag met u in gesprek, en u bent vrij om al uw wensen met ons te bespreken. Ook details welke betrekking hebben op bijvoorbeeld werk, hobby, sport en karakter kunnen uw rouwwerk een persoonlijk tintje geven. Bij rouwbloemwerk kunnen naar wens linten met tekst geleverd worden. De linten worden door onszelf gedrukt met uw persoonlijke wens, en ook hierin heeft u verschillende keuzes.

Complete service bij Ron’s Bloemensjop 
We begrijpen dat het samenstellen van een rouwwerk lastig kan zijn, en dat een hele ruime keuze hierin overweldigend kan zijn. Wij gaan graag met u in gesprek, en kunnen door onze ervaring u hierin adviseren. Wij gaan geheel af op uw wensen, en nemen zo nodig na ons gesprek het gehele proces voor u uit handen.

U kunt vrijblijvend langskomen in de winkel, maar ook contact opnemen via telefoon of e-mail wanneer dit fijner is voor u.
Ron’s Bloemensjop
Westeind 85, 3351 AM, Papendrecht
Telefoon: 078-6410474
ronsbloemensjop.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie