Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Paasconcerten met projectkoor

zaterdag 6 april 2024 10:00

10:00, Alblasserwaard. Rond Pasen verzorgt stichting MPH in de Alblasserwaard twee Passion-achtige uitvoeringen. Het nieuwe programma ‘De Koning komt!’ is geschreven voor koor- en samenzang, band, strijkers en verteller. De muzikale leiding is in handen van Matthijs Hoogendijk uit Wijngaarden.

Het eerste concert is op Tweede Paasdag om 10.00 uur in de Gereformeerde kerk, Middeldiepstraat 6 in Sliedrecht. Zaterdag 6 april volgt het volgende optreden in de Maranathakerk, Mattenbies 1 in Nieuw-Lekkerland, aanvang 19.30 uur. Alle concerten zijn een half uur voor aanvang gratis toegankelijk. Na afloop is er een collecte ter bestrijding van de kosten. 

Het 52-koppige projectkoor zingt hedendaagse kerkliederen (Sela), gospelnummers en worship. Verteller Bram van Binnendijk neemt de toehoorders mee in het lijdens- en opstandingsverhaal. Meer informatie: www.stichtingmph.nl