Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Cabaret en kleinkunst met Grof Geschud

donderdag 29 februari 2024 20:15

20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Lander Severins en Myrthe van Velden van Grof Geschud treden op donderdag 29 februari vanaf 20.15 uur op in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht met hun cabaret- en kleinkunstvoorstelling Kroost.

Vies, troebel, drabbig water. Het zit in hun oren, mond en krullen. En laat zij nou nét aan hevige smetvrees lijden. Bij hem staat het water tot aan zijn lippen: net nu hij zelf iets aan het opbouwen is, wordt er in zijn familie van alles afgebroken. Hoeveel familieweekenden moet je in een jaar bezoeken om een goede dochter te zijn? Waarom wordt Lander altijd verliefd op zeer intense vrouwen? Kan hij daar zijn vader op de een of andere manier de schuld van geven? Moet je jezelf wel willen reproduceren? En is Myrthe erfelijk belast of door eigen toedoen zo’n obsessieve dwangneuroot?

Als ex-geliefden slopen Lander en Myrthe moeiteloos de façade van elkaars gezin. Zoals u van hen gewend bent, laat Grof Geschud ook in Kroost geen spaander van zichzelf en elkaar heel.

Entree bedraagt 18,50 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.