Luisterclub Popmuziek Landvast

woensdag 14 februari 2024 14:00

14:00, Alblasserdam. Er vindt weer een luisterclubmiddag plaats in Cultureel Centrum Landvast. 

Muziekliefhebbers kunnen weer gezamenlijk luisteren naar allerlei soorten popmuziek uit de vorige eeuw: van 1960 tot 2000. The Beatles, ABBA, Supertramp, Stevie Wonder, Barbra Streisand, The Eagles, Pink Floyd, Billy Joel, Crosby Stills & Nash, Beach Boys, Joe Cocker en heel veel anderen komen voorbij.

De toegang is gratis, maar koffie, thee of drankjes niet. Die kunnen bij de bar van Landvast worden besteld.

Het muzikale programma wordt weer verzorgd door Peter Boermans. Natuurlijk is er ook altijd tijd voor verzoeknummers. De planning voor de datums in het nieuwe jaar is: woensdag 14 februari,13 maart, 10 april, 8 mei en 12 juni.