• Muziekvereniging Excelsior.
• Muziekvereniging Excelsior. Foto: Aangeleverd

Excelsior Papendrecht en Dennis van Aarssen brengen ode aan legendarische crooners

zaterdag 3 juni 2023 20:15

20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Het Groot Orkest van Excelsior onder leiding van dirigent Ruud Welle brengt op 3 juni samen met de bekende Nederlandse zanger Dennis van Aarssen een ode aan de legendarische crooners uit de jaren 60, 70 en 80. Onder de titel ‘Swing When You’re Winning’ zullen de klassiekers van Frank Sinatra, Tony Bennett, en andere crooners herleven in theater De Willem.

Dennis van Aarssen, die bekend werd door zijn deelname aan The Voice of Holland, heeft sindsdien naam gemaakt als een van de meest getalenteerde zangers van Nederland en won in 2020 de prestigieuze Edison Jazz Award. Tijdens dit concert zal hij niet alleen klassiekers van onder andere Frank Sinatra, Tony Bennett en Michael Bublé ten gehore brengen, maar ook eigen nummers zoals ‘Strawberry Moon’ en ‘This Too Shall Pass’.

Het orkest van Excelsior zal zorgen voor de perfecte begeleiding bij de nummers van Van Aarssen, maar het orkest zal uiteraard ook enkele van haar eigen hoogtepunten ten gehore brengen. Het belooft een avond te worden vol afwisseling en muzikale uitstapjes. Het Groot Orkest van Excelsior staat bekend om haar veelzijdigheid en gevarieerde programmering. Met deze avond zullen zij muzikaal gezien de lat wederom weer een stapje hoger leggen.

Kaarten voor het concert kosten 17,50 euro en zijn nu verkrijgbaar via www.excelsiorpapendrecht.nl en www.theaterdewillem.nl, of aan de kassa van theater De Willem.