• Dennis van Aarssen.
• Dennis van Aarssen. Foto: Aangeleverd

Excelsior haalt Dennis van Aarssen naar De Willem voor swingend concert

zaterdag 3 juni 2023 20:15

20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Het orkest van Excelsior heeft niemand minder dan Dennis van Aarssen gestrikt voor een swingend concert op 3 juni in theater De Willem.

Van Aarssen, die bekend staat als de Frank Sinatra / Michael Buble van Nederland, zal de hoofdact zijn van de avond.

“Met dit concert gaat een langgekoesterde wens in vervulling om samen met Dennis van Aarssen op te treden,” aldus concertmeester Alex Romijn. “Zijn muziek is een perfecte match met ons orkest, dat zich de laatste jaren enorm heeft geperfectioneerd in lichte muziek. Dit wordt een onvergetelijke avond vol swingende muziek en entertainment voor jong en oud.”

Het orkest van Excelsior kenmerkt zich door afwisselende programmeringen en ook voor dit concert zal daar veel zorg en aandacht aan besteed worden. “Mensen hoeven niet bang te zijn dat dit concert weinig afwisseling kent,” zegt Romijn. “Ons orkest staat bekend om haar hoge kwaliteit en diversiteit, en we zullen ervoor zorgen dat het publiek de hele avond kan genieten van een afwisselend programma.”

Dennis van Aarssen en het orkest van Excelsior zullen het publiek meenemen op een muzikale reis met de titel ‘Swing When You’re Winning’. Van Aarssen zal zijn eigen nummers en nummers van zijn favoriete artiesten ten gehore brengen en het publiek vermaken met zijn kenmerkende stem en stijl. Het orkest van Excelsior zal zorgen voor de perfecte begeleiding bij de nummers van Van Aarssen, maar het orkest zal uiteraard ook enkele van haar eigen hoogtepunten ten gehore brengen.

Het belooft een onvergetelijke avond te worden voor alle muziekliefhebbers in Papendrecht en omstreken. Kaarten voor het concert, dat om 20.15 uur begint, zijn nu verkrijgbaar via www.excelsiorpapendrecht.nl en www.theaterdewillem.nl, of aan de kassa van theater De Willem.