Afbeelding
Foto: Mark Kunz

Passie-Paasconcert Les Chantres ‘Prepare Ye The Way’

zaterdag 8 april 2023 20:00

20:00, Papendrecht, Bethlehemkerke. Na het geweldige kerstconcert op 23 december 2022 kijkt Les Chantres uit naar een nieuw concert in de concertreeks ‘Prepare Ye The Way’. Dit concert vindt plaats op zaterdag 8 april in de Bethlehemkerk in Papendrecht. 

Deze concertreeks is een zogenaamd drieluik met als overkoepelend thema ‘Prepare Ye The Way’. Het tweede concert van deze concertreeks valt In de Passie-Paastijd. Aan dit concert zal de bekende solist Sharon Kips meewerken. Met haar enthousiaste vertolkingen en prachtige stem weet ze iedereen telkens weer te boeien. Sharon Kips zal naast een aantal solo’s ook meezingen met het koorrepertoire. 

Het laatste concert van deze reeks is het Hemelvaart-Pinksterconcert wat gehouden wordt op woensdag 21 juni 2023. 

Evenals voorgaande concerten zal het eigen combo onder leiding van Willem Vlot meewerken. Het koor staat onder begeleiding van onze dirigent Hans van Blijderveen, die al vele jaren betrokken is bij Les Chantres.  

De toegangskaarten zijn te reserveren via de website van het koor: www.leschantres.com. Toegang volwassenen is 15 euro, kinderen tot en met 12 jaar mogen voor 10 euro naar binnen.