• Het saxofoonkwartet Lunette.
• Het saxofoonkwartet Lunette. Foto: Simon van Boxtel

Soli meets Lunette in Landvast

zaterdag 1 april 2023 20:15

20:15, Alblasserdam, Landvast. Op zaterdag 1 april organiseert muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam een uniek concert in samenwerking met de dames van het Lunette Saxophone Quartet.

Lunette werd in 2016 opgericht aan het Artez conservatorium Zwolle. Lunette wordt gevormd door vier jonge artistieke dames die een passie delen voor het bespelen van de saxofoon. Hun verschillende karakters vullen elkaar perfect aan en maken er een dynamische groep van.

Het fanfareorkest onder leiding van dirigent Jurgen Nab staat deze avond samen met Lunette garant voor een avond mooie muziek. De ensembles zullen zich afzonderlijk van elkaar en ook gezamenlijk presenteren.

Bij de door Soli georganiseerde concerten gaan kwalitatief goede muziek hand in hand met een ongedwongen sfeer. In de thuisbasis Landvast is alle ruimte voor onderlinge ontmoetingen onder genot van een gezellig drankje in combinatie met de belevenis van een fraai muzikaal programma.

Het Soli meets Lunette concert wordt georganiseerd in de royale zaal van SCC Landvast. Toegangskaarten zijn voor 7,50 euro verkrijgbaar via de website van Soli Deo Gloria: www.sdgalblasserdam.nl. Aanvang van het concert is 20.15 uur.