Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Karin Bloemen en Cor Bakker in Theater De Willem

zaterdag 25 maart 2023 20:15

20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Karin Bloemen en Cor Bakker zijn op zaterdag 25 maart vanaf 20.15 uur te zien en te horen in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.

De voorstelling ‘Waar waren we gebleven’ is bezig aan zijn tweede seizoen (22/23). De oorspronkelijke show (21/22) ging vooral over de corona-problematiek en de daardoor veroorzaakte maatschappelijke tweedeling. Vanwege de (toenmalige) actualiteit van de voorstelling is de show geregistreerd voor tv en op tweede kerstdag 2022 uitgezonden bij Omroep MAX.

Vandaar dat Karin en Cor besloten om in dit tweede seizoen een geheel aangepast programma te maken. Rode draad is in deze ‘Waar waren we gebleven – deel 2’ het 40-jarig jubileum van Karin; een ideale kapstok voor een avond vol hoogtepunten.

Zangeres/cabaretière Karin Bloemen en pianist Cor Bakker hebben een lange historie samen, van de eerste kennismaking op de Kleinkunstacademie in de jaren ’80 tot de grote theatershows De diva en de divan (2002) en Diva’s van Carré (2013). In ‘Waar waren we gebleven – deel 2`’ gebruiken ze beiden wederom hun enorme virtuositeit om elkaar te inspireren en boven zichzelf uit te stijgen.

Entree bedraagt 29,50 euro. De voorstelling duurt 105 minuten een heeft geen pauze. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.